Rrethë nesh

MIRË SE VINI TE KOSOVA MARKETING

facon_blau
Marketing Online

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve këshilluese, individuale dhe inovative në fushat...


Marketing'it

Programimit 

Web-faqe've

Sozial Mediave


...dhe i zbatojnë ato me standardet më të larta të efikasitetit dhe cilësisë.


Keni sugjerime a po pytje tjera, atëhere na kontaktoni.


Na Kontaktoni
home1

WEB-Faqe


Përfitoni edhe ju nga Web-Faqet moderne dhe responsive. 


Na kontaktoni

Stafi i Kosova Marketing'it

Naim Ajvazi-Rathfelder

CEO

Email: naim@kosova-marketing.com

Max Reich

IT-Programus

Email: max@kosova-marketing.com

Altin Ajvazi

Marketing Consulting

Email: arnis@kosova-marketing.com

Chantale-Moniqiue Noel

Web Designerin

Email: chantale@kosova-marketing.com

1
Anëtarët
1
Website Hosted
1
Lokacione

Klientët tanë të mirënjohur

partner1
partner2
partner3
partner4