banner

WEB-Faqe

prej 5,-€/muajt

 • 4GB Bandwidth
 • 1GB SSD
 • E-mail falas
 • SSL falas
 • one-click konfiguracion
VAZHDO

.de

prej 8,99 

.com

prej 11,99 

.org

prej 14,99

.net

prej 14,99 

.biz

prej 15,99 

Krijimi i një Web-Faqes në 3 hapa
Regjistro Domain

Nëse zotëroni një domen, atëhere kaloni këtë hap.


Përndryshe regjistroni një domen të ri të përshtatshëm për biznesin tuaj.

Zgjedhni tëmen nga sortimenti jonë

Zgjidhni një ofertë të përshtatshme nga ne dhe identifikohuni. Gjeni temën e duhur për praninë në internet dhe plotësojeni atë me tekstet dhe fotot tuaja.

Publikoni Web-Faqen

Ne hapin e fundit publikoni Web-Faqen.

home2
Ose lere programuesin tonë të konfigurojë faqen tënde të internetit.
 • Top Design
 • Zbatimi profesional

 • Inkl. Vlersimet e Klientit

 • Shpenzime të ulta

 • Inkl. SEO

 • Kurseni kohë

 • Krijimi i fjalëve kryesore (KEY-Words)

Inklusive në paketat tona janë:

Web-Faqja


Domain 


Paneli i Kontrollit


Vlersimet e Klientit


E-Mails 


24/7 Supporti teknik


services1
Web Designing

Ne ju ofrojmë dizajn individual dhe të sofistikuar për faqen tuaj të internetit.

services2
Application Development

Ne programojmë mjete të personalizuara për kompaninë tuaj.

services3
Internet Marketing

Ne ju mbështesim në marketing'in online për të qenë të suksesshëm.