Mirëseardhje te

Kosova Marketing

Na lejoni t'ju
këshillojmë pa pagesë!

Na Kontaktoni
Mirëseardhje te

Kosova Marketing

Na lejoni t'ju këshillojmë pa pagesë!

Na Kontaktoni

Ne e bëjmë ketë:

Ne e bëjmë ketë:

Programimi për webfaqe
Nuk keni ende një webfaqe të interneti apo dëshironi që webfaqja juaj të jetë funkcionale me teknologjinë e re?

Ne krijojmë një webfaqe të interneti të respenzuar dhe moderne për ju. Për të krijuar një produkt efektiv, ne ju ofrojmë një konsultim falas.

Na kontaktoni
Web-Design
Nëse dëshironi të rrisni suksesin e kompanisë suaj në botën dixhitale, një webfaqe moderne dhe tërheqëse është sot ajo thelbësore. Faqja juaj e internetit është kartëvizita e markës suaj dhe përshtypja e parë që marrin klientët ndaj kompanis juaj. Sidoqoftë, dizajni i dobët i uebit jo vetëm që mund të zhgënjejë vizitorët, por gjithashtu mund të dëmtojë imazhin tuaj dhe të pengojë suksesin tuaj.

Ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni një dizajn të përshtatshëm për zonën tuaj të biznesit me elementët më të rëndësishëm.

Na kontaktoni
Sistemet e rezervimit (CRM)
Ne ofrojmë sisteme të ndryshme rezervimi për faqen tuaj të internetit::
- Shopping System
- Taxi-Bookingsystem
- Sistemi i rezervimit të autobusëve
- Kalendari i rezervimeve për pronat me qira
- Hotelbooking System
- Sistemi i rezervimit të parkimit

- Kinobooking System
- Event-Ticketing System
- Sistemi i rezervimit të sallës së mbledhjeve
- Restaurant-Reservierungssystem etj.

Ne gjithëashtu zhvillojmë edhe sisteme individuale rezervimit për ju.


Na kontaktoni
SEO (Optimizimi i kërkimit)
Optimizimi i kërkimit në Internet, ose shkurt SEO (Search Engine Optimization), është një nënfushë e marketingut të kërkimit (Search Engine Marketing, ose shkurt SEM) dhe një pjesë e rëndësishme e marketingut në internet.

Në mënyrë që faqja juaj e internetit të mund të gjendet nga webfaqet e kërkimit (si Google, Yahoo, etj.), ne optimizojmë dukshmërinë e faqes suaj të internetit për klientët, të cilet kërkojn në keto platëforma të njohura, si Google a po Yahoo.

Na kontaktoni
Kalendari i Web'it
Ne ju ofrojmë kalendarë të ndryshëm për faqen tuaj të internetit:
- Kalendari i terminave
- Kalendari i rezervimit të disponueshmërisë
- Kalendari i rezervimit për pronat me qira
- Kalendari i rezervimit të sloteve kohore
- Kalendar i Eventave

Ne gjithëashtu zhvillojmë systeme individuale të kalendarit për faqen tuaj të internetit.

Na kontaktoni

Na Kontaktoni

Formulari online
Telefon Service
E-Mail Service