Keni nevojë për ndihmë?

Keni sugjerime, lavdërime, kritika apo pyetje tjera?


Sido që të jetë kerkesa juaj, ne do të kujdesemë sipas mundësis sa më shpejt për t’ju përgjigjur pyetjes tuaj dhe do t’ju kontaktojmë.

24/7 Informacione

info@kosova-marketing.com

Marketing Online

marketing@kosova-marketing.com

Lavdërime & Kritik

feedback@kosova-marketing.com

Probleme teknike

support@kosova-marketing.com

Na dergoni një mesazh

Kontakti Online